2023

Godišnja medijska nagrada za toleranciju – Novinar Televizije Forum i portala Forum Info Aleksandar Minić dobitnik je druge nagrade u kategoriji Radio i Televizija Poverenice za zaštitu ravnopravnosti i Misije OEBS-a u Srbiji za TV prilog “Osobe sa invaliditetom – težak put do vozačke dozvole”.

Zlatna buklija 2023 – Na 18. festivalu dokumentarnog filma u Velikoj Plani, dokumentarni film Televizije Forum „Кultura je večna a život kratak“, o 90 godina novinarstva u Prijepolju, autorke Mileve Malešić, direktorke i glavne i odgovorne urednice TV Forum, nagrađen je Zlatnom buklijom.

Nagrada „Anđelka Milić“ u 2023. – Sekcije za feministička istraživanja i kritičke studije maskuliniteta – SeFem  dodeljena Milevi Malešić, predsednici UO Foruma žena Prijepolja za izuzetan i životni dorinos koji je ostvarila u stvaranju znanja iz oblasti rodnih i feminističkih studija i njihove primene u ženskom pokretu, kao i afirimaciji politika rodne ravnopravnosti u Srbiji

2022

Nagrada UNS-a „Žika M. Jovanović“ – Na dan Udruženja novinara Srbije, Milevi Malešić, direktorki i glavnoj i odgovornoj urednici Televizije Forum uručena je Specijalna nagrada „Žika M. Jovanović“, za doprinos istoriji štampe i novinarstva.

Zlatna buklija – Na 17. Međunarodnom festivalu dokumentarnog filma u Velikoj Plani, u konkurenciji 280 prijava iz 12 zemalja, prva nagrada „Zlatna buklija“ uručena je Milevi Malešić, direktorki TV Forum za dokumentarni film „Ime je znak“. 

2021

Godišnja medijska nagrada za toleranciju – Novinarka TV Forum Ljubinka Ljujić Tomašević dobitnica je treće nagrade za online medije Poverenika za zaštitu ravnopravnosti za tekst „I preduzetnice su mame“, na temu diskriminacije preduzetnica kada je u pitanju nadoknada za trudničko i porodiljsko odsustvo.

“Pres vitez – Zorica Jovanović 2021“ – Novinar Televizije Forum, Aleksandar Minić osvojio je specijalnu nagradu za najboljeg novinara u potkategoriji lokalnih TV za minijaturu „Mali Zindovići hrabro koračaju kroz život”.

2020

„Pres Vitez 2020“  – Dokumentarna minijatura Televizije Forum „Sve ljubavi Vojvođanke iz Ivanja“, autorke Mileve Malešić, dobila je nagradu Miroslav Pušić

BeFem – Bring the Noize! Vol. 4 Priznanje za medijsko savezništvo i razbijanje medijskog mraka na lokalu

2019

Godišnja medijska nagrada za toleranciju – Dobitnik prve nagrade je novinar Aleksandar Minić za televizijski prilog  „Položaj samohranih roditelja u društvu“.

Interfer „Zlatna NIKA“ – U kategoriji „Društveno-odgovorna reportaža” za reportažu „Ekološka bomba“ nagrađen je novinar Televizije Forum Vladimir Malešić.

2018

Ličnost godine Misije OEBS-a u Srbiji – Dobitnica nagrade je direktorka Televizije Forum Mileva Malešić za podsticanje mladih novinara  da profesionalno i kvalitetno izveštavaju.

2017

Godišnja medijska nagrada za toleranciju – Dobitnica nagrade je novinarka Mirela Fazlić za dokumentarnu emisiju „L Govor B Tolerancije“.

2016

Interfer „Zlatna NIKA“ – U kategoriji „Društveno-odgovorna reportaža” za emisiju “Selo živi dok živi škola” nagrađena je direktorka Televizije Forum Mileva Malešić.

Festival Press Vitez – Produkcijski Gran pri pripao je Televiziji Forum.

2015

Medijski prilog o preduzetništvu mladih –  Najbolji televizijski izveštaj na konkursu za najbolji medijski prilog o preduzetništvu mladih u Srbiji. Nagradu je osvojila novinarka Mirela Fazlić.

Naj žena XXI veka – Dobitnica nagrade je Mileva Malešić u kategoriji elektronskih medija.

Škola digitalnog novinarstva Slavko Ćuruvija – Polaznica škole novinarka Televizije Forum Ljubinka Ljujić Tomašević jedna je od dve najuspešnije polaznice škole.

Jahorina film festival – Specijalna nagrada za emisiju “Badnje jutro u Kamenoj Gori”, autorke Mileve Malešić.

Festival dokumentarnog filma “Zlatna buklija” – reportaža “Kosačka moba” autorke Mileve Malešić osvojila je specijalnu nagradu.

2014

Regionalni festival TV minijatura Press Vitez – Televizija Forum je sa reportažom “Badnje jutro u Kamenoj Gori” autorke Mileve Malešić proglašena za najbolju lokalnu televiziju u Srbiji.

Interfer „Zlatna NIKA“ – U kategoriji „Društveno-odgovorna reportaža” za emisiju „Kosačka moba“ nagrađena je direktorka Televizije Forum Mileva Malešić.

2013

„Dopuni priču“ – Prva nagrada na konkursu PG Mreže za TV prilog „ Mapiranje buke“. Autorka priloga je novinarka Mirela Veljović

Interfer „Zlatna NIKA“ – U kategoriji „Društveno-odgovorna reportaža” za emisiju “Selu u pohode”, nagrađena je direktorka Televizije Forum Mileva Malešić.

2012

Cvet uspeha za ženu zmaja – Za medijski doprinos poboljšanju ekonomskog položaja žena nagrađena je predsednica Upravnog odbora Foruma žena Prijepolja i direktorka TV Forum iz Prijepolja Mileva Malešić.