Aktivne žene u izgradnji lokalne zajednice – nastavak

Cilj projekta: osnaživanje žena za veće učešće u političkom životu i procesima odlučivanja lokalne zajednice. Ojačano žensko liderstvo i unapređenje kontrole lokalne vlasti u opštini Prijepolje. Podizanje svesti građana i građanki Jugozapadne Srbije o pitanjima rodne ravnopravnosti kroz medijsku kampanju.

Trajanje: 9 meseci

Donator : Kvinna till Kvinna


Žene na političkoj sceni u lokalnoj zajednici

Cilj projekta: je aktivno učešće žena u procesima odlučivanja u političkom životu lokalne zajednice i povećanje broja žena u Savetima mesnih zajednica. Umrežavanje mehanizama za rodnu ravnopravnost i Ženskih odborničkih mreža opština Prijepolje, Nova Varoš, Priboj i grada Užica. Podizanje svesti građana i građanki Jugozapadne Srbije o važnosti učešća žena u političkom životu lokalne zajednice i uspostavljanju rodne ravnopravnosti u društvu.

Trajanje: 6 meseci

Donator: Ambasada Finske


Znanjem protiv predrasuda

Cilj projekta: podizanje svesti, informisanosti i znanja srednjoškolaca/ki i novinara/ki iz Prijepolja, Priboja i Nove Varoši o problemima osoba sa invaliditetom u cilju lakšeg uključivanja u javni život i obrazovanje.

Trajanje : 6 meseci

Donator: Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije


Osnaživanje ljudskih resursa za informisanje nacionalnih manjina

Cilj projekta: edukacija i jačanje ljudskih kapaciteta Udruženja Foruma žena Prijepolja za informisanje na jezicima nacionalnih manjina.

Trajanje : 6 meseci

Donator: Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije